Драма! Легендарна журналистка в психиатрията на Коледа

Коя е причаната за нервния срив

Драма! Легендарна журналистка в психиатрията на Коледа | StandartNews.com

Знакова българска журналистка изживява труден момент.

След тежък нервен срив и отключено параноидно биполярно разстройство, известната журналистка Маргарита Михнева, е прекарала Коледа в психиатрията на Александровска болница. Не е ясно докога ще остане там, след като е била въдворена по спешност на 22 декември. По всяка вероятност ще остане поне няколко седмици. Тъй като телефонът й е отнет, единствено най-близките й хора имат контакт с нея.

След като смущаващата новина бе тиражирана първоначално от сайта "Афера“, след това бе потвърдена и от още няколко източника, сред които и бившият съпруг на журналистката Петър Михнев, който от години е в лоши отношения с нея.

Той допълва, че се е наложило дъщеря им да си дойде, за да й помага, тъй като преживява труден момент. Припомняме, че преди време той дори съди Маргарита, за да спре да ползва фамилното му име, но към днешна дата също помага за лечението й.

Близка до легендарната журналистка разкрива, че в последно време се държала абсолютно неадекватно, а преди няколко седмици състоянието й видимо се влошило. Твърдяла, че я следят и искат да я ликвидират, дори подала жалба в Прокуратурата, пишат от "Уикенд". Твърдяла, че я следят и искат да я ликвидират и посочила конкретни лица, които уж я заплашвали.

Била като обезумяла, изпадала в плач и често сменяла настроенията, заради което се наложило дъщеря й да се прибере от Швейцария. Неда също забелязала, че в последно време майка й звучала доста странно, така че се наложило Маргарита Михнева да бъде въдворена в психиатрия.

Към днешна дата журналистката е на тежки успокоителни, които би трябвало да подобрят психическото й състояние. Изолирана е и й е забранено да общува с хора.

Първите сигнали за случващото се с нея дошли още около 12 декември, когато журналистката започнала да пише на свои познати, че животът й е в опасност и била заплашвана с убийство. 

Според близки на журналистката психическото й състояние е влошено в резултат на терапиите срещу рак. Припомняме, че Михнева се бори с второ онкологично заболяване и е категорична, че се чувства на ръба на силите си. по всяка вероятност агресивното вливане на медикаментите е причинило сривът в психиката й. Освен това станало ясно и че е с критично ниски нива на витамин В12.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай