Чудо посред зима! Случи се нещо невиждано (СНИМКИ)

Снимки в сайта на Meteo Balkans побъркаха мрежата

Чудо посред зима! Случи се нещо невиждано (СНИМКИ) | StandartNews.com

Чудо посред зима! Случи се нещо невиждано. Нетипично топлият декември накара овошките в страната да започнат да цъфтят, става ясно от снимки, които се появиха в социалната мрежа.

На страницата на Meteo Balkans във фейсбук  Мария Георгиева е качила фотос от Черен бряг, на който е запечатано цъфнало овощно дръвче. В коментари под поста й жителка на града споделя, че в съседния двор има ранна череша, чиито пъпки са готови да се разпукнат.

Във фейсбук профила на Меteo Bulgaria също е споделен кадър, на който се вижда цъфнала слива. Авторът на фотоса твърди, че е направен на 27 декември. От снимката обаче не става ясно в коя част на България се намира дръвчето.

Мрежата моментално завря от хипотези какъв знак е това. Едни твърдяха, че януари и февруари ще са много люти, други се позоваваха на климатичните промени и затоплянето, като прогнозираха още температурни рекорди. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
6180sweet
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

Откажи