Братът на Стоичков със скандално изказване за Манолова

Има един мост за нея - да се маха от политиката

Братът на Стоичков със скандално изказване за Манолова | StandartNews.com

Братът на легендарния български футболист Христо Стоичков - Цанко, бе поканен в предаването "Крум Савов Live" по "7/8 ТВ", за да коментира политическите събития от последните дни. Водещият разкри, че днес по-малкия брат на Камата е бил в парламента и си е публикувал снимки с Мика Зайкова и Ива Митева от "Има такъв народ".

Подобно на Христо и Цанко бе твърде директен в коментариите си.

"Христо Иванов обича да завива в последните минути. Поисках да говоря с него, но той не ми обърна внимание. Вече не искам да говоря с него. Всеки ден се информирам. За мен такива хора, както и Майчето Манолова, която говори, че имало мостове, ама къде има. За нея има един мост - мостът е да напуска политиката.

Какво е това нещо - абсолютно всички са срещу ИТН. Никакъв шанс не се даде. Искат, дърпат, Христо Иванов искал еди какво си, Мая Манолова искала еди какво си

Както вие двамата, и всички ние, които дишаме, сме едни и същи. Ядем хляб, пием вода. Всички сме еднакви, мислете за българския народ, защото там нещата са зле.

В моите очи не е правилно да има нови избори. Пак народа трябва да плаща, да страда, идва Ковид-4. Преболедувах го, не е кой знае какво. Има някаква зараза, но в следващото предаване да говорим за това", каза той.

"В парламента всички са спокойни, но да отидат да видят олиото и сиренето колко струват, какво прави българския народ. Тези в парламента - Мая Манолова, Ян Бибиян...Бабикян имам предвид. Нали много лаеха - хвърляха домати, риби, тоалетни хартии. Защо не ги дадохте на домове за сираци. В последния момент, когато нещо беше готово, вие насъскахте всички журналисти срещу Пламен Николов, с който днес си говорих два часа. Не може цялото правителство и журналистите да са срещу ИТН. Кой ви праща, драги журналисти", попита той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай