Божков го закъса. Продават най-милото му

Частен съдебен изпълнител пусна на търг любимата метална птица на милиардера

Божков го закъса. Продават най-милото му | StandartNews.com

Васил Божков го закъса. Частен съдебен изпълнител продава на търг най-милото му - мегалуксозния самолет за 45 млн. долара, който милиардерът показа за първи път през 2020 г..

Ударът е двоен, защото луксозната машина е пусната на повече от тройно по-ниска цена - за „скромните” 28 739 600 лв. без ДДС. Обявата за продажбата е качена в регистъра на Камарата на частните съдебни изпълнители, пише Флагман бг.

Подробности по спецификацията сочат, че прекрасната метална птица “BOMBARDIER GLOBAL 5000 GFVD” е регистрирана у нас на 11 юни 2020 г. и бъдещият ѝ нов собственик може да се радва на редица екстри.

Самолетът е проектиран специално за Божков, за да може вътре да провежда бизнес срещи. Но това не е само офис на крила, защото има и луксозна спалня, а салонът е приспособен и за забавление, има и разкошна кабина за релакс и спа.

Бомбардиерът бе летял няколко пъти до Франция, Италия, Гърция, Русия и Дубай. Като цяло може да се каже, че е чисто нов. Той има най-широката кабина в своя клас.

Високата технология КА-БАНД позволява на пътниците да разполагат с интернет по всяко време, осигурява видеоконферентна връзка и стрийминг.

Този самолет притежава и други изключителни качества - може да излети и да се приземи и на най-късите писти, доброто сцепление на колесниците пък позволява машината да се приземи и върху мокър асфалт и най-лоши метеорологични условия.

На борда могат да се качат 18 човека, включително с екипажа.

В обявлението е отбелязано, че върху въздухоплавателното средство има вписани три залога и пет запора - на различни основания. Самолетът се съхранява в оторизиран сервиз, съгласно всички международни стандарти.

Той е консервиран и за да се въведе в летателен режим новият му собственик ще трябва да направи следните допълнителни разходи - общо 970 000 евро за прегледи, повторен монтаж на двигателя, инженеринг от страна на притежателя на сертификата и за съставяне на констативни протоколи по цялата тази процедура, която ще отнеме поне 3 месеца след покупката.

Оглед на самолета може да бъде направен от 12 януари до 12 февруари т.г. Началният час на търга е на 13 февруари от 09:00 ч. в Софийския районен съд.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
фатма
преди 3 месеца

горкия репресиран аз съм просълзен

Откажи
Мария
преди 3 месеца

Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. Това лекарство премахва всички боклyци от тялoто: пapaзити, токcини, отпадъци и възстановява тялото. Съветвам всички да преминат курса, няма да съжалявате. това е лекарството--- https://e.vg/clean

Откажи