Борят се за живота на още едно дете от Белгун

Предварителната информация за участие на автомобили в гонка, не е била потвърдена

Борят се за живота на още едно дете от Белгун | StandartNews.com

Още едно дете от Белгун е с опасност за живота и лекарите се борят за да го спасят. Други трима също са ранени в тежка катастрофа, която отне живота на четирима души, сред които и две деца. Трагедията в каварненското село стана заради автомобил, който влетя в центъра на каварненското село с бясна скорост и помете шестима души на тротоар. Загиналите деца са 1 и 12 години.

Автомобил, движещ се с висока скорост излиза от пътя в центъра на село Белгун и помита шестима души, които се намират на тротоара, заяви окръжният прокурор на Добрич Радослав Бухчев.

"Майката на децата и още един жител на Белгун издъхват на място. Две от децата също са починали на тротоара. Третото дете в момента е във Варна, в болница, в реанимация в изключително тежко състояние. Водачът на автомобила също е в критично състояние", каза още Бухчев.

Предварителната информация за участие на автомобили в гонка, не е била потвърдена при огледа на място, допълни прокурорът. На шофьора са взети кръвни проби за употреба на алкохол и наркотици.

Шофьорът е правоспособен от 2013 година. Все още не е ясна скоростта, с която се е движил.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай