Борисов шашна избиратели! Каква кола ще купува

Твърде любопитна случка, с какво е свързана

Борисов шашна избиратели! Каква кола ще купува | StandartNews.com

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов представя кандидатите за кметове и общински съветници на ГЕРБ в Ловеч, както и в градовете от областта Тетевен, Троян, Луковит, Априлци, Угърчин, Ябланица, Летница.

"Гледах ги кметовете и те продължават да ме гледат с едни стари очи. Този път нещата зависят, ще можем да върнем и това, което сме загубили.

Колкото и да ми говорите за магистрали, спортни зали, градинки, нищо от това няма да се случи и това са абсолютно празни приказки, защото пари в държавата няма", започна Борисов.

Той припомни, че от оставените от него почти 13 млрд. лева в резерв, нищо от тях не е останало. 

Над 3000 блока с Нанков сме санирали? Какво направихме българите тези 3 години... Да доведем хора, които какво направиха?", продължи Борисов.

"Три години. Сега ще ви бръкнат в джобовете, ще индексират цените и ще питате къде е Бойко", каза още бившият премиер.

"Никога не съм ви лъгал. Каквото съм ви обещал, съм го направил. Пречиствателни станции, всичко. На Стара Загора бяхме оставили 10 млн. за зала. Няма ги парите, похарчиха ги. Няма пари, похарчени са", допълни лидерът на ГЕРБ.

Борисов похвали досегашния кмет на Ловеч Корнелия Маринова и забрани тя да се споменава с лошо. "Освен за името ѝ. Че ми напомня за друго…", пошегува се той.

"Инвестициите се сведоха до нищо. Щях да си купувам тук електроавтомобил, Нанков вика: "ще си купиш автомобил, ама друг път. Но преди това да знаеш, че няма батерии". А сега може и ток да няма", посочи Борисов,цитиран от Блиц.

„Той (Кирил Петков - бел. ред.) казва: „Много хубав завод направихме. Ето така трябва да се работи в България - със замах“. И аз махам така и викам: „Може и вярно да е“. Минах сега да видят – а той е стъкло. Красивата природа се превръща, България на стъклото ще бъде“, изтъкна Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай