БГ пожарникари палят страсти благотворително

Снимаха се за календар, събират пари за кампанията "С обич за децата, в памет на бащите-герои"

БГ пожарникари палят страсти благотворително | StandartNews.com

Благотворителен календар на варненските пожарникари разпали дамските страсти след появата си. Тези дни момчетата от СФСМВР-Варна показаха специалното издание, в което са се снимали полуголи, по подобие на култовите си австралийски колеги.

Идеята на служителите от Пожарна безопасност е да съберат пари за кампанията "С обич за децата, в памет на бащите-герои", която се организира от най-големия полицейски синдикат - СФСМВР.

С тази благородна цел шестима от тях застават пред обективите на свой колега и приятелката му за създаването на благотворителния календар. Горещите фотоси представят огнеборците в по-различна светлина, като за всеки два месеца от годината има отделен герой.

 

Благотворителният календар е в лимитирана серия. В офиса на СФСМВР в Бургас обаче все още има 30 броя, които могат да бъдат закупени, а средства ще бъдат преведени по сметката на кампанията, пише dir.bg.

"Синдикалната федерация на служителите в МВР винаги се е опитвала да промени начина, по който обществото възприема служителите на вътрешното министерство", обясняват Дарин Ковачев и Генади Тенев от Бургас. За това и синдикатът успешно развива и благотворителна дейност.

Две са кампаниите, с които от СФСМВР се ангажират целогодишно. Първата се казва "Служителите на МВР са достойни хора". През 2020 год. чрез дарения, основно от служители на МВР, чрез нея бяха събрани над 12 000 лв., с които беше закупена техника за 12 медицински заведения в страната.

Втората кампания е насочена към децата на починали служители на МВР и се казва "С обич за децата, в памет на бащите-герои". Средствата по нея се даряват на децата, които не са навършили 18 години. В края на миналата година през нея 92 деца получиха по 100 лв. за коледните празници.

Всеки желаещ може да направи дарение за благотворителните кампании на СФСМВР може да го направи тук :

"С обич за децата, в памет на бащите-герои"

BG60UBBS80021029636330

Код: UBBSBGSF

Банка: ОББ

Титуляр на сметката е СФСМВР

"Служителите на МВР са достойни хора"

BG07UBBS80021019618930

Код: UBBSBGSF

Банка: ОББ

Титуляр на сметката е СФСМВР

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай