Бесен Виктор Николаев в ефир! Причината

Заради катастрофата с поршето

Бесен Виктор Николаев в ефир! Причината | StandartNews.com

Водещият на „Здравей, България“ Виктор Николаев беше видимо бесен от инцидента в Ахтопол снощи, когато 20-годишен шофьор на „Порше“ помля спряло край пътя „Рено“. По чудо няма жертви, тъй като младежите още не били влезли в колата, предаде Блиц.

„Сега за едно истинско безобразие на пътя, поредно доказателство, че липсва респект и към други, и уважение към личното пространство на хората. Никакъв страх от погазване на правилата“, започна с гневен тон водещият въведението си към репортажа по темата.

Той дори си позволи да цитира един доста нелицеприятен коментар по адрес на виновния водач: „Др*сльо съм в София, др*сльо съм и по морето“. „Не е любезно като за по телевизора, но защо насочваме вниманието ви и с гняв към този случай“, продължи Николаев.

Росен Иванов, бащата на шофьора на смазаното „Рено“, разказа пред Нова телевизия: „Пътувах през нощта, за да стигна до мястото. По изгрев видях смачкания автомобил, видях точно къде е бил ударът. Това е мястото, на което е трябвало да бъде синът ми. Бях шокиран и нямаше как емоционално да не изразя ужаса си от това, което се е случило“.

„Синът ми е бил на няколко крачки зад колата си, когато е чул рев на двигател, от храстите изскача въпросното „Порше“и се врязва в неговата кола. Той е бил шокиран, казва: „Колата просто летеше, тя не се допираше до земята“, добавя той.

Според потърпевшия шофьор, „Поршето“ се е движело с огромна скорост, над 100 км/ч. На мястото на инцидента има ограничение от 70 километра в час.

„Родителите на шофьора на „Поршето“ не съм чул да са се явили. Чух за родителите на другото момче. Във всеки случаи не са поискали връзка, поне по телефона“, каза Иванов.

По случая има образувано досъдебно производство. Водачът на луксозния автомобил е с отрицателни проби за алкохол и наркотици. Дадена е и кръвна проба от шофьора.

Малко преди инцидента на тел. 112 е получен сигнал за шофиране на друго „Порше“ с висока скорост. Справка в полицията показва, че не е същото „Порше“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай