Бесен Кошлуков! Отровен залп по Костадинов

Как реагира на скандала шефът на БНТ

Бесен Кошлуков! Отровен залп по Костадинов | StandartNews.com

Генералният директор на БНТ Емил Кошлуков показа много яростна реакция относно разказаната случка от Флора Стратиева, която работи в националната телевизия. По думите й, тя е била обиждана и изгонена от партийно събитие на "Възраждане", което е отишла да отразява в последния ден от предизборната кампания.

"Разбрах за казуса същата вечер. Знам, че е било трудно човек да издържи на емоциите. Било е отвтратително - тя не споменава, но са се чували думи като "гад", "мърша". Такова поведение не се случва за първи път - видни политици отдавна имат такова отношение към БНТ. Никой няма да бъде оставен да се държи по този начин с нашите колеги", коментира Кошлуков.

Стратиева разакза, че по време на партийно събитие, което е трябвало да отрази в качеството си на репортер, лидерът на формацията Костадин Костадинов я е изгонил от залата, тъй като според него тя "не е журналист". 22-годишна студентка в Нов български университет разказа, че симпатизанти на партията започнали да я наричат "боклук", "нахалница" и "нищожество".

"Това поведение на партиен лидер уронва и самата държавност, защото този човек утре ще гледа бюджета на БНТ например. Аз бих започвал всяко интервю с такъв човек с: "Не ви ли е срам?". Това няма да остане така - ще сезираме партньорските организации, с които работим. Ще проведа и лично разговор с тази партия, защото нашата телевизия спазва закона до последната буквичка", каза още Кошлуков в ефира на телевизията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай