Берое, Ботев и Хебър отново зарадвани от REFAN

REFAN зарадва с подаръци футболните клубове на Берое /Стара Загора/, Ботев /Враца/ и Хебър /Пазарджик/ по случай настъпващата пролет

Берое, Ботев и Хебър отново зарадвани от REFAN | StandartNews.com

REFAN зарадва с подаръци футболните клубове на Берое /Стара Загора/, Ботев /Враца/ и Хебър /Пазарджик/ по случай настъпващата пролет. Козметичната компания е партньор и спонсор и на трите „зелени“ клуба и предостави от своите парфюмни и козметични продукти, както на всички деца при подрастващите, така и на играчите от представителните отбори, на треньорите и персонала. С този свой жест „Рефан България“ за пореден път доказа, че е една от най-социално отговорните компании в България и винаги е отдадена, когато става дума за спорт и най-вече за детско-юношеския футбол. 
За поредния си жест REFAN получи благодарности от ръководствата на ПФК „Берое“, ПОФК „Ботев“ Враца и ФК „Хебър 1918“, които изразиха  радостта си от партньорството с  козметичния бранд. Децата от футболните академии към клубовете с удоволствие се снимаха с подаръците, нетърпеливи да ги разгледат и изпробват.
От години REFAN системно подпомага развитието на детско-юношеския футбол у нас и по света. Компанията с готовност е откликвала и на стотици различни от футбола спортни събития в цялата страна.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай