Понеделник,

БДЖ пуска допълнителни легла по линията София-Истанбул

От: Иван Ангелов -
818
БДЖ пуска допълнителни легла по линията София-Истанбул
A
A
A

БДЖ ще осигури допълнителен кушет-вагон, който ще пътува към композицията на международния влак София-Истанбул-София през месец април, съобщиха от пресцентъра на дружеството. Целта е да се предостави още една възможност за пътуване, с което националният железопътен превозвач се опитва да отговори на големия интерес към пътуване с този влак през предстоящите почивни дни.

Допълнителният кушет-вагон ще пътува от утре (30 март) до 1 май в определени дни от седмицата. От София до Халкали вагонът ще се движи в дните четвъртък, петък и събота, а в обратното направление, от Халкали до София, ще пътува в дните събота, неделя и понеделник.

Международният бърз влак от София за Халкали заминава от Централна гара София в 18:40 часа и пристига в Халкали в 06:34 часа. От гарата в Халкали влакът потегля в 20:00 часа и пристига в София в 09:20 часа.

Цената на билета за пътуване на един възрастен във втора класа е 41,27 лв., а за място в кушет-вагона се заплаща 19,56 лв. в една посока. Клиентите могат да резервират пътуване и в спални вагони, както и да ползват преференции от цената на билета при пътуване на деца до 12-годишна възраст. 


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com