Понеделник,

Астролог със съдбовни думи за правителството и войната

От: Агенция Стандарт -
15567
Астролог със съдбовни думи за правителството и войната
A
A
A

"Ретроградният Меркурий сега се намира в Телец. Всяка една година Меркурий се връща поне 4 пъти, обикновено е в една и съща стихия през годината. След като сега е в Телец, означава, че цяла година ще е в земни знаци. А те са устойчивост, стабилност, ресурси, пари, храна, къщите, ценностната ни система. Всичко, което е свързано със зоната ни на комфорт", каза астрологът Антоанета Салфидж.

По думите ѝ той няма да влияе само на лидерската среща.

"Какво може да се случи на подобна среща? Най-вероятно да си преброим пилците от старите победи и старите загуби, да помислим буквално как може да разпределим баницата, колко стара е тази баница и дали има шансове за нова. Ако нашите ръководители издребнеят на материална основа - губим всички", допълни Салфидж в ефира на Bulgaria ON AIR.

Тя сподели, че докато е Ретрограден Меркурий, ние може да анализираме и да връщаме назад.

"Особеното е, че всички сметки, които сме ги правили по време на този период, те след това се преобръщат, става нещо съвсем различно. В момента политиката се бистри, но това какво ще излезе - ще стане ясно към средата на май", поясни астрологът.

В кръга на шегата тя добави, че Борисов е "най-големият пиар на Ретроградния Меркурий". Лидерът на ГЕРБ е зодия Близнаци, съпредседателят на "Продължаваме промяната" - Кирил Петков, е Овен, а пък Асен Василев е Дева, Христо Иванов също е Дева, а държавният глава Румен Радев - Близнаци.

"Зодиите влияят доста, но в България е добре да се управлява от планетарния управител Меркурий. И Дева, и Близнаци - управителят е Меркурий. А двете зодии са много добри играчи в това отношение - и с едните, и с другите, ние имаме нужда от комуникативност, от втори вариант. Но по-важно е да се види глобалната картинка, а тя е следната - от 2020 година насам започнаха генерални промени не само в България, а в политиката на целия свят", припомни Антоанета Салфидж.

Астрологът дори смята, че някои от политическите лидери са се сринали.

СВЪРЗАНИ

"Със смъртта на кралица Елизабет II се разби англосаксонският модел. Светът върви към глобализация, това е видимо. Стресовете ще продължават, ще вървят през 2 години, най-вероятно войната ще свърши февруари месец, но ще започне друг стрес", каза още Салфидж.

Тя е категорична, че в момента съществуват условия за правителство: "Това правителство ще бъде доста крехко, ако се консолидират партиите. В момента ще тръгне идея за коалиционно правителство, ще се намери някакъв шанс за такава коалиция, тя няма да издържи много, но Борисов ще използва ситуацията, за да се прояви отново като спасител. Неслучайно той сега влезе в парламента."

Самата тя смята, че вървим към коалиционна форма на управление: "Отпадна времето на индивидуалните лидери, а и местните избори са изключително важни. Ние не може да вървим напред без правителство, но в момента международната политика изисква ние да можем да се съобразим с новата геополитическа обстановка."

Салфидж съвета, че ако сме тръгнали да правим някакви сделки - по-добре да изчакаме.

"Решения, които са взети по време Ретрограден Меркурий, най-вероятно ще доведат до сериозни финансови кризи и криви сметки. Хубаво е лидерите да изчакат с подписите до към 20 май, но не знам дали ще могат", коментира тя.


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com