Понеделник,

Астролог бие аларма за ново мощно земетресение до дни

От: СТАНДАРТ -
136639
Астролог бие аларма за ново мощно земетресение до дни
A
A
A

Тревожна прогноза за много мощни земетресения през следващите дни до средата на март направи Филип Филипов. Според астролога и физик, който предсказа с точност катастрофалния трус в Турция 18 дни преди замята да се разтресе, най-критични са дните от 18 до 22 февруари, пише „Флагман”.

Една от причините за това е свръхмощното избухване на Слънцето от клас Х2.2 малко преди Новолунието и мощната фигура с участието на 8 планети. Тези дни действа много силна космическа фигура между Слънцето, Сатурн, Луната, Плутон, Венера, Нептун и Селена, пише той във Фейсбук.

„Навлизаме в периода, когато Гравитационната енергия спрямо Земята ще се повиши значително поради струпване на повечето планети в сравнително тесен отсек от гледаната от Земята Слънчева система. Това най-вероятно ще донамести вече сериозно разместените разломи. След това чисто астрологически, Луната ще съвпадне с няколко планети, които пряко имат отношение към земетръсите и по този начин, тя ще активира допълнително опасните процеси“, предупреждава астрологът.

„Нещата ще кулминират, когато ще се реализира Новолуние с участието на една от главните планети на земетресенията - Сатурн. И в края на месеца Луната ще направи три последователни затъмнения, което допълнително ще насочи още сложна енергия към Земята“, подчерта той.

Според него това е едно от най-мощните за последните около 20 години слънчеви изригвания, потвърждаващо думите му, че предстоят нови все по-мощни избухвания от Слънцето.

„Не трябва да се допуска паника и излишни страхове, независимо, че навлизаме в период на критична опасност. Тези прогнози се правят само с цел да се намали риска за хората, нашата държава и съседите ни, които вече пострадаха значително“, уверява Филипов.

Последното зимно новолуние, за което пише той, се очаква на 20 февруари. То ще има голяма магическа сила.

„От началото на годината има цяла поредица от силни слънчеви изригвания и те ще зачестяват както прогнозирах в мое ТВ участие, правено преди Рождество и излъчено на 1.01. Там обяснявам, че редица самозабравили се индивиди, които искат да манипулират цялото човечество ще бъдат сериозно изненадани през 2023 от мнението на Слънцето, като живо същество, изявяващо Действията на Господа по цялата Земя и Слънчева система“, разказва физикът.

„В такива моменти, когато Венера, Нептун и Селена са в много силна връзка със Слънцето, това е перфектен момент за проява на висшата любов, освобождение от кармата чрез милосърдие и състрадание, подкрепа на хората в трудни моменти, връзка с живота на Бога във Вселената и Слънцето, развитие на интуицията и връзката с чувствата на Христовите ангели, работа в областта на психологията и подкрепа на висшето в човека и цялото човечество“, добавя той.

„Ако човек, не иска да се развива в описаните нива, отклонява тези висши импулси от своето съзнание и дори ги потиска, то тази мощна космическа енергия от Божествен порядък, проявена от слънчевото избухване може да създаде редица проблеми на здравословен, емоционален, ментален и психически план, защото тази Божествена енергия идва при нас и ако хората й се противят, те създават голямо съпротивление и „кабелите“ на организма могат да прегорят от голямата енергия, която си протича с или без наше желание“, обяснява астрологът-физик.

„Ето защо, в такива моменти човек, трябва да е в медитация и молитва, да мисли за велики и Божествени неща, да развива своята интуиция и единство с Бога с помощта на своя Ангел-хранител и да се опита да прилага колкото се може по-съзнателно Божествените импулси към добродетелност. Добре е също така да се пие повече вода, да се разрежда кръвта по естествен начин и да се отвежда излишното електричество извън тялото чрез контакт на стъпалата със Земята и по-чести душове“, добавя той.

„За съжаление, това най-мощно до този момент от началото на годината Слънчево избухване, ще активизира още повече Сеизмичните процеси по лицето на Земята и то не само около Европа, а и към двете Америки. В идващия Нов лунен месец ще видим още много сериозни земетресения и вече дадох прогноза за това, като ще се постарая да дам и нова информация, ако има такава. Новото в случая е, че Слънцето ще активизира още повече Магнитното поле на Земята и това ще провокира още по-мощна сеизмична активност. Ето защо, е необходимо да се управлява лични риск и рискът към близките, чрез инструментите, които съм създал за целта“, предупреждава Филип Филипов.


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com