АЛЕКС МИЛС ЗАКЛЕЙМИ УПОТРЕБАТА НА ЗАБРАНЕНИ ВЕЩЕСТВА

Рап звездата е против употребата на забранени вещества от деца и ученици

АЛЕКС МИЛС ЗАКЛЕЙМИ УПОТРЕБАТА НА ЗАБРАНЕНИ ВЕЩЕСТВА | StandartNews.com
  • Рап звездата Алекс Милс (Alex Mills) заклейми употребата на забранени вещества от деца и ученици. Според наблюденията на известния български хип-хоп изпълнител всеки втори тийнейджър на 15-18-годишна възраст вече пие редовно алкохол или пуши цигари, и не само.

"На мнение съм, че всяка публична личност играе роля в развитието и бъдещите действия на подрастващото поколение. Когато се говори за алкохол, ще има интерес към него. Когато се говори за марихуана, ще се употребява все по-често. Благодарение на няколко изпълнители от хип-хоп жанра, децата си мислят, че когато пушат, пият, употребяват наркотици, са "модерни", но не асимилират колко вредно е това за тях. Ние, родителите, говорим и даваме съвети, но не винаги успяваме да ги накараме да ни послушат.

Преди няколко дни имах случка с едно дете, което видимо беше напушено. Спрях го и му казах, че с тази употреба на наркотични вещества няма да стигне далеч. Бях шокиран от неговия отговор. Момчето ми сподели, че любимият му рап изпълнител пушел постоянно, пиел, вземал наркотици и в момента е много известен богат и най-вече - жив. Бях шокиран от такъв отговор, буквално останах безмълвен в този диалог", сподели известният български хип-хоп изпълнител Алекс Милс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай