Албена с празнични цени за мечтаната ваканция

Защото най-добрият подарък през зимата е лятната почивка

Албена с празнични цени за мечтаната ваканция | StandartNews.com

А колко беше хубаво лятото? Пясъкът закачливо пареше, а солени морски пръски освежаваха загорялата от слънцето кожа. И малки и големи ядяхме сладолед, и се любувахме на страхотните изгреви и залези, с които започва и свършва дългият и изпълнен с незабравими емоции летен ден. Но, нека не униваме в това студено време, защото както, като че ли в миг отмина лятото, така само след няколко месеца, отново ще се върне при нас със своята магично притегляща морска сила и аромат на летен бриз.

Подарете си най-хубавия подарък по повод идващите празници! За вас и цялото семейство - страхотни отстъпки с ранните записвания за лятна ваканция през сезон 2021г. във ваканционно селище Албена.

Само до 31.12.20г. може да направите резервация за мечтаната ваканция с цели 25% по-ниска цена. Подарете си лято, изпълнено с незабравими емоции и водни приключения за малки и големи на това райско кътче на българското Черноморие с най-красивия, дълъг и чист плаж, носител на еко отличието Син флаг, съобщават от най-красивия български курорт.

Хотелите Aquaclub – Ралица Аква 4*, Ралица Супериор и Вита Парк 3* ще ви гарантират истински безгрижна морска ваканция, защото работят по формулата All Inclusive Plus. Не само това, но и с всяка резервация в хотели Aquaclub, вие получавате напълно безплатен неограничен достъп до аквапарк Aquamania. Водни атракции, големи плувни басейни, високоскоростни пързалки – всичко това и още много ви очаква в Аквапарк Аквамания - в топ 10 на най-добрите аквапаркове в Европа, според класацията на TripAdvisor. Гарантираме ви много водни приключения за малки и големи и страхотни емоции, които ще ви връщат всяко следващо лято тук, подчертава още екипът на ваканционното селище.

Разнообразен All Inclusive, безплатен транспорт до плажа, обяд в страхотния плажен ресторант Рай са само част от нещата, включени във всичко, което ще получите, избирайки някой от хотелите Aquaclub в слънчева Албена.

Резервирайте сега на най-добра цена с неустоимите отстъпки за ранни записвания за минимум 5 нощувки!

Хотел Ралица Аква 4*, Ралица Супериор 4* и Вита Парк 3* - All Inclusive Plus

25% отстъпка за резервация през Сезон 2021 направена до 31.12.20

20% отстъпка за резервация през Сезон 2021 направена от 01.01.21 до 28.02.21

10% отстъпка за резервация през Сезон 2021 направена от 01.03.21 до 31.03.21

Отстъпката се комбинира с Priority Club Card . Сигурни сме, че ако вече не сте член, то със сигурност сте чували за лоялната програма на Албена, която стартира през тази година - Priority Club Albena. С нея вие получавате още по-големи отстъпки, освен тези, които ще получите с офертите за ранни записвания?

Не само това но и, когато сте част от лоялната програма на Албена, вие ще може да се ползвате с много други привилегии, съобщават още от курорта.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай