Албена с подарък за ЧРД. 10% отстъпка

Невероятна програма за празника на курорта

Албена с подарък за ЧРД. 10% отстъпка | StandartNews.com

Албена посреща своята 54-та годишнина с богата културна програма и 10% отстъпка за Лято 2024

Навръх рождения си ден, който ваканционно селище “Албена” отбелязва на 24 август вече 54 години, комплексът ще организира богата културна програма, с която да отбележи празника.  

Денят ще започне с пъстро дефиле на фолклорни състави, част от международния фестивал Stars of the world. Участниците ще преминат парадно през алеите на Албена два пъти през деня - предиобед и следобед, изпълнявайки традиционни песни, музика и танци, като към тях ще се присъединят и циркови артитси.

Вечерната програма ще започне в 20:45 ч. с детска дискотека на плажната Ganvié Beach Arena. В 21:30 ч. на сцената ще се качи емблемата на българската музика Стефан Вълдобрев, заедно с формацията Обичайните заподозрени.

В 23:00 ч. фойерверки ще озарят небето над залива, а заедно с тях ще бъде разрязана и празничната торта. Партито ще продължи в съседния Ganvié Beach Bar с музиката на DJ Теди Джорджо. Входът за концертната програма е безплатен.

По традиция, на 24 август ваканционно селище “Албена” ще стартира продажбите за Лято 2024. До края на септември желаещите да резервират ще могат да го направят при запазени цени от Лято 2023 и с допълнителни 10% отстъпка. Всички гости на комплекса ще получат и специален промоционален код за намаление от 10% за новогодишните оферти.  

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай