Неделя,

Ад във влаковете. Пътниците пропищяха от голяма напаст

От: Иван Ангелов -
3251
Ад във влаковете. Пътниците пропищяха от голяма напаст
A
A
A

Ад във влаковете. Пътниците пропищяха от голяма напаст – дървеници. Те нахапаха пътник във вагоните за Горна Оряховица-Димитровград.

Потърпевшият сигнализира, че става жертва на вредителите за втори път. При първата атака на дървениците се е стигнало и до лекарска намеса заради сериозна алергична реакция. Мъжът изпаднал в анафилактичен шок и бил откаран от купето на вагона в Бърза помощ.

От БДЖ заявиха, че ще извършат проверка по случая, но са категорични, че дезинфекцията на вагоните се извършва на всяка първа и последна гара.

Пострадалият споделя, че през септември, когато се е сблъскал с проблема за първи път, е прекарал 4 часа на системи в болница след алергична реакция. „Почваш да се задушаваш и не можеш да си поемеш дъх”, описа състоянието си той пред Нова тв.

Преди празниците той отново става жертва на вредителите при пътуване с БДЖ, но за щастие този път не се е стигнало до болница.

От Български държавни железници уточняват, че въпреки дезинфекцията, която извършват системно, дървениците често биват пренесени от пътници.


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com