70 участници от 7 държави в два ITF тенис турнира в Албена

Победителите си тръгнаха с медали и ваучери за 3 нощувки в 5-звездния Flamingo Grand Hotel & SPA

70 участници от 7 държави в два ITF тенис турнира в Албена | StandartNews.com

70 участника от 7 държави, сред които България, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Румъния и Чили, се включиха в завършилите в Албена два тенис турнира от календара на Международната тенис федерация - ITF. Главният съдия Разван Диникою от Румъния докладва висока оценка 8,7/10 в централата на международната федерация, определяйки турнирите като успешни и с перспектива да бъдещо развитие.

“От организационна гледна точка комбинацията от спортна инфраструктура на високо ниво, отличните условия за възстановяване и качествената храна изиграха ключова роля в избора ни на Албена за домакин на състезания от този ранг. Преди това разгледахме много локации, включително на юг, но в крайна сметка избрахме северното Черноморие. Доволни сме от постигнатите резултати и вече планираме следващото ни идване тук, като този път ще разширим обхвата на турнира, добавяйки допълнителни активности за участниците. Интересни за нас са йогата на плажа, велосипедните обиколки, рехабилитационните програми в медицинския център, гурме туровете и богатото културно-историческо наследство на региона”, сподели Саша Матиас от Германия, който е сред организаторите на турнирите. По думите му висока оценка за цялостното си преживяване са дали също спортистите и техните семейства, за повечето от които българското Черноморие е нова дестинация.     

Победителите в ITF Masters MT100 Albena l и ll си тръгнаха от ваканционния комплекс с медали и специални награди - ваучери за 3 нощувки в 5-звездния Flamingo Grand Hotel & SPA.    

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай