Връчиха дипломите на абсолвентите от ПИФ при ЮЗУ

Заместник-главният прокурор Иван Гешев и кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов бяха сред официалните гости на церемонията по дипломирането на абсолвентите от ПИФ при ЮЗУ

Връчиха дипломите на абсолвентите от ПИФ при ЮЗУ | StandartNews.com

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов бе официален гост на церемонията по дипломиране на абсолвентите от Правно-исторически факултет при ЮЗУ „Неофит Рилски“. Той поздрави възпитаниците на висшето учебно заведение, техните преподаватели и родители.

„Вълнувам се почти колкото Вас. Връщам се години назад. Дипломирането е много важен етап от живота на човек. Много важно стъпало от житейската стълбица. Пожелавам Ви да не бъде просто стъпало, а трамплин към върха. Пожелавам Ви всеки от Вас да изкачи своя връх. Поздравявам преподавателите за високото ниво на образование. Вие, заедно с Вашите студенти правите така, че университетът да бъде пример, еталон за качествено висше училище“, в словото си кметът Камбитов.

Сред официалните лица бе и заместник-главният прокурор при ВКП Иван Гешев, който връчи дипломите на отличниците на випуска и поздрави, всички абсолвенти. „Вие сте хората, които трябва да спечелят битки, които моето поколение не успя, да промените неща, които моето поколение не успя. Сигурен съм, че с вашия ентусиазъм,  ще направите нашата страна още по-добро място за живеене", каза Иван Гешев.
   
На церемонията присъстваха още Катя Белова, председател на Окръжен съд Благоевград, комисар Кръстев, зам.-директор на ОД МВР-Благоевград, Атанас Бръндев, директор на дирекция Национална сигурност–Благоевград, представители на местната власт, съда, прокуратурата, културни и образователни институции, роднини и близки на абсолвентите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай