Сряда,

Връчиха дипломите на абсолвентите от ПИФ при ЮЗУ

От: Стандарт -
152
Връчиха дипломите на абсолвентите от ПИФ при ЮЗУ
A
A
A

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов бе официален гост на церемонията по дипломиране на абсолвентите от Правно-исторически факултет при ЮЗУ „Неофит Рилски“. Той поздрави възпитаниците на висшето учебно заведение, техните преподаватели и родители.

„Вълнувам се почти колкото Вас. Връщам се години назад. Дипломирането е много важен етап от живота на човек. Много важно стъпало от житейската стълбица. Пожелавам Ви да не бъде просто стъпало, а трамплин към върха. Пожелавам Ви всеки от Вас да изкачи своя връх. Поздравявам преподавателите за високото ниво на образование. Вие, заедно с Вашите студенти правите така, че университетът да бъде пример, еталон за качествено висше училище“, в словото си кметът Камбитов.

Сред официалните лица бе и заместник-главният прокурор при ВКП Иван Гешев, който връчи дипломите на отличниците на випуска и поздрави, всички абсолвенти. „Вие сте хората, които трябва да спечелят битки, които моето поколение не успя, да промените неща, които моето поколение не успя. Сигурен съм, че с вашия ентусиазъм,  ще направите нашата страна още по-добро място за живеене", каза Иван Гешев.
   
На церемонията присъстваха още Катя Белова, председател на Окръжен съд Благоевград, комисар Кръстев, зам.-директор на ОД МВР-Благоевград, Атанас Бръндев, директор на дирекция Национална сигурност–Благоевград, представители на местната власт, съда, прокуратурата, културни и образователни институции, роднини и близки на абсолвентите.


Всички новини от категория Образование.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички