Четвъртък,

Продължава приема на магистри в УНСС

От: Стандарт -
Продължава приема на магистри в УНСС
A
A
A

УНСС продължава приема на документи за кандидатстване за магистърските специалности. Кандидат-магистрите могат да подават документи до 9 септември - електронно чрез сайта на университета, на място в Центъра за прием на документи в УНСС и в Регионалния център за дистанционно обучение – Хасково.

През учебната 2021-2022 г. университетът предлага 88 специалности от пет професионални направления – „Икономика“, „Администрация и управление“, „Политически науки", „Обществени комуникации и информационни науки“ и „Социология, антропология и науки за културата".

Разкрити са нови магистърски програми, съобразени с изискванията на бизнеса – Количествени финанси, Комуникационен мениджмънт, Дигитални маркетингови стратегии, Търговия, Дипломация и стратегически анализ на български и английски език, Цифрово управление и администрация, Управление и контрол на обществените поръчки, Бизнес логистика и вериги на доставките.

Приемът за всички специалности в образователно-квалификационна степен „магистър“ е с конкурс по документи и/или с полагането на конкурсен изпит в електронен формат или онлайн. За тях може да се кандидатства както срещу заплащане, така и по държавна поръчка.Магистърските програми са в редовна и дистанционна форма и с различен срок на обучение – два, три и четири семестъра. Предвидена е възможност за учене и работа при всички форми на обучение.

В уебсайта на УНСС - magistri.unwe.bg кандидат-магистрите могат да намерят подробна информация за специалностите, сроковете и по всички интересуващи ги въпроси.

Срокът за подаване на документи може да видите тук.

Условията за кандидатстване може видите тук.

Информация за документи и такси можете да намерите тук.

Местата за подаване на документи може да видите тук.

Може да подадете документи онлайн оттук.

Указания за онлайн подаване на документище намеритетук.

УНСС – София

РЦДО – Хасково

Следвайте събитието "Магистри УНСС 2021/2022" и фейсбук страница тана УНСС за още новини около предлаганите магистърски програми.

 


Всички новини от категория Образование.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички