ХТМУ с онлайн среща за бъдещи инженери

Кандидатстудентската кампания на университета започва с онлайн среща под мотото „Инженерно образование в ХТМУ“

ХТМУ с онлайн среща за бъдещи инженери | StandartNews.com

Химикотехнологичният и металургичен университет стартира кандидат-студентската си кампания за учебната 2022/2023 година с онлайн срещи с бъдещите инженери.

На 17-ти февруари ще се проведе първата онлайн среща под мотото „Инженерно образование в ХТМУ“. От 10:00 ч. в платформата Google Meet (meet.google.com/uix-tqit-uak) кандидат-студентите ще могат да се запознаят със специалностите в университета, възможностите за кандидатстване, да зададат своите въпроси към нашите преподаватели.

През тази година кандидат-студентите в ХТМУ могат да избират сред 25 бакалавърски специалности във водещи области за науката, технологиите и индустрията.

Приемът в университета ще се извършва с оценка от ДЗИ или кандидатстудентски изпит. Датите за изпитите са обявени на сайта на висшето училище (https://uctm.edu/bg/case-study/bakalavur).

От 28.03.2022 г. всеки желаещ може да подаде своите документи за кандидатстване чрез  онлайн платформа на университета (https://priem.uctm.edu/) или на място в сградата на Ректората.

ХТМУ предлага следните възможности на своите студенти:

  • Обучение в реалния свят на бизнеса
  • Стажове във водещи компании в страната и чужбина
  • Настаняване в общежитие
  • Различни видове спорт
  • Стипендии

Обмен по редица международни образователни програми, финансирани от ERASMUS +, AUF и DAAD

Кариерно развитие

За повече информация може да се свържете с отдел „Кандидат-студенти“ на тел: 02 8163 135, 0877 070 108, e-mail: [email protected] или да посетите Фейсбук страницата на университета.

                                                                                      

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай