Петък,

ADA University чака студенти от България

От: СТАНДАРТ -
334
ADA University чака студенти от България
A
A
A

Престижният ADA University в Азербайджан, който подготвя световни лидери, чака своите студенти от България.

Азербайджанската дипломатическа академия ADA University стартира приема си за учебната 2021-2022 година. ADA University първото училище по международни отношения на територията на Република Азербайджан с изградена Програма за развитие на лидерските умения.

Световната академия за лидери е създадена през 2006 г. ADA University подготвя иновативни световни лидери и насърчава своите студенти да правят съвместни изследвания в областта на дипломацията, обществеността имеждународни отношения, бизнес, хуманитарни и научни изследвания, информациятехнологии и системно инженерство.

ADA University е домакин на студенти от 40 държави.

Бакалавърските и магистърските програми на университета се фокусират върхубизнес администрация, икономика, компютърно инженерство, компютърни науки, информационни технологии, международни изследвания, обществени въпроси, право, финанси, дипломация и международни отношения, управление на образованието, преподаване и обучение.

От 2009 г. ADA University предлага и международна стипендия на името на Алимардан Топчубашов. Целта е тя да донесе първокласно международно образованиеи обучение по лидерство за студенти по целия свят.

Всички чуждестранни студенти могат да кандидатстват за международната стипендия. Тя се подновява всеки семестър по време на обучението, ако са изпълнени определени критерии.

Крайният срок за кандидатстване за стипендията Топчубашов е 1 април 2021 г. За повече информация - www.ada.edu.az.

Всичко за програмите на ADA University вижте ТУК:

https://www.ada.edu.az/en/admissions/financial-aid

https://www.ada.edu.az/en/admissions/graduate

https://www.ada.edu.az/en/admissions/undergraduate

 

 


Всички новини от категория Образование.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com