Журналист със скандална версия за разстрела в ЮАР

Какъв коментар написа Стоян Тончев

Журналист със скандална версия за разстрела в ЮАР | StandartNews.com

Журналист излезе с опит за  сензационна версия за убийството на Красимир Каменов - Къро в Юар.

Ето коментарът на  Стоян Тончев във Фейсбук:

"Става страшно!Красимир Каменов - Къро е застрелян в дома си в ЮАР, заедно със съпругата му, охранител и икономката. Това се случва, след като в разговор с журналистката Веселина Томова той изразява готовност да помогне на главния прокурор Иван Гешев в битката му с "политическия боклук".

Убийството идва и точно в момент, когато във ВСС тече процедура за остраняването на главния прокурор по политическа поръчка, а Васил Божков е заявил готовност да даде показания за подкупите, които е предоставял, след като е бил рекетиран от партиен лидер и за което бившият финансов министър на ГЕРБ Владислав Горанов е в санкционния списък на САЩ за корупция "Магнитски".

България се връща в 90-те. Взрив до колата на главния прокурор. Убийства на знакови фигури. Има информация, че се подготвя сериозно сплашване срещу лидерите на ПП и ДБ, за да приемат в кабинета министри на ГЕРБ.При тези факти и обстоятелства изглежда, че не трябва да се допуска да има редовно правителство и службите да бъдат овладяни от мафията. А да се продължи със служебното правителство на президента Радев."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай