Жена снимала в стаята на Борисов? (ВИДЕО)

При отварянето на шкафчето чух въздишка и ми заприлича на жена, показва IT специалист

Жена снимала в стаята на Борисов? (ВИДЕО) | StandartNews.com

IT специалист, който се занимава с обработка на видео, настоява, че е разкрил кой е заснел клипа от резиденцията на Бойко Борисов, изпратен преди няколко дни от анонимен източник до сайтовете Afera.bg и Dnevnik.bg. Кадрите показаха разходка из дома на премиера във вила "Секвоя" в резиденция "Бояна", включително в спалнята, от която преди месец бяха разпространени снимки как спи, съобщава Dir.bg.

Собственикът на сайта Suhindol.info публикува видео, в което обяснява, че е компютърен специалист и се занимава с обработка на клипове. Тъй като в кадър попадат гардероб и място с тоалетни принадлежности, той е решил да провери дали в обектива не е попаднало и огледало. Така, досущ като в криминален филм, специалистът стигнал до важния елемент, пропуснат неволно или умишлено при заснемането.

"Увеличих звука на 400%. При отварянето на шкафчето чух въздишка и ми заприлича на жена. Казах си: "Дали има начин да видя отражение?" Забавих кадъра до 10% (т.е. много бавничко) Когато се обръща на излизане от дрешника встрани на огледалото, случайно засякох женска фигура (някой читатели казват, че може и да е преобразен мъж, но това оставям на вас да прецените)", показва специалистът.

Силуетът в огледалото действително наподобява жена, облечена в черна рокля. Специалистът изчислява и нейния ръст - между 165 и 170 сантиметра. От стопкадъра дори се вижда, че тя носи бяла гривна на ръката си. Отворени остават въпросите дали следата е оставена умишлено.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай