Закопчаха топ фалшификатор

Печатал на кило документи менте

Закопчаха топ фалшификатор | StandartNews.com

Стара Загора. Рецидивист, фалшифицирал камари официални документи, бе арестуван при операция на полицията в Казанлък. Оттам съобщават, че задържаният е на 42 години с инициали С. И. Според запознати арестуваният е небезизвестният печатар и компютърен спец Стоян Пашов, чиято легална дейност е изработка на рекламни материали.

При обиск в жилището му, в офиса  и в личния автомобил са открити много удостоверения, заготовки за изработката на превозни билети и готови билети, холограмни стикери и листи с положени печати, всичките с реквизити на  Държавната агенция по горите. Намерени са били още и стикери за задължителна застраховка „Гражданска отговорност”, бланки на сертификати за техническа изправност на автомобили, копия на регистрационни талони, лични данни и снимки на различни хора. Полицията е  иззела и компютърни конфигурации, флаш памет и други магнитни носители. Фалшификаторът е задържан за 24 часа и работата по изясняване на цялостната му престъпна дейност продължава. 

Стоян Пашов, за когото мълвата носи, че е арестуваният, има вече една излежана присъда за печатане на фалшива валута след 2000 година. Той бе освободен предсрочно по здравословни причини. След това още на два пъти Пашов бе спипан като съучастник в престъпни банди за печатане на фалшиви пари, винетни стикери, дипломи и други официални документи, но успя да излезе сух от тези ситуации.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай