Учителка наби колежка пред хлапета

Учителка наби колежка пред хлапета | StandartNews.com

Бургас. Учителка от елитното начално училище "Михаил Лъкатник" в Бургас е набила колежка пред очите на четвъртокласници. Срамният инцидент е станал в хотел в Пампорово по време на горско училище, разказаха очевидци. Гласност на инцидента дадоха потресени родители на ученици, които изпратиха писма до медиите.

Децата им разказали, че преподавателката по математика Христина Илиева е нападнала колежката си Соня Денева. Тя започнала да я налага с шамари и да я души за шията с голи ръце. Денева се развикала за помощ и няколко деца изскочили от съседната стая, видели страшната саморазправа на даскалицата.

Скандалът започнал по-рано същата вечер по време на театрална вечеринка, в която хлапетата се изявявали. Деца от класа на Илиева се скарали с друго дете от съседен клас. В скандала се намесила математичката и нейната майка Александра Арнаудова, която работи като възпитател в частна занималня в същото училище. Докато течала разправията, учителката Соня Денева била навън. Деца от класа й обаче я повикали и след като Денева разбрала какво се случва, без да търси сметка от никого, наредила на класа си да напусне забавата. След края на тържеството Христина Илиева и майка й потърсили колежката си и поискали да им даде обяснение защо напуснала демонстративно тържеството. Тя отговорила остро, без да подозира, че ще бъде нападната и бита.

"Възмутени сме, че една учителка е способна да бие своя колежка и то пред невръстни деца", пишат родителите в своята декларация.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай