Тийнейджър в кома за 20 лв.

Тийнейджър в кома за 20 лв. | StandartNews.com

Хасково. Тийнейджър от Хасково прескочи трапа на магия след здрав побой от негови връстници заради спор за 20 лв.

Мелето е станало в четвъртък на обяд според полицията в двора на Механотехникума в Хасково.

Двама 19 годишни младежи спипали 17-годишният Добромир Добрев, който е ученик в професионалната гимназия и го пребили до безсъзнание. Биячите обаче се изплашили от състоянието на бития от тях и сами го закарали в спешна помощ, която се намира в бзист до мястото на боя.

Пред лекарите бабаитите изфабрикували версията, че са намерили пострадалия в безпомощно състояние на централен градски булевард.

След първата помощ битото момче е настанено в хасковското отделение по анестезия и интензивно лечение/ОАИЛ/, той като е бил с опасност за живота. Пострадалият има черепно-мозъчна травма и е бил продължително време в комоцио.

Ден след боя обаче състоянието на Добромир е стабилизирано, настанен е в отделението по неврохирургия, съобщиха медиците.

По неофициална информация единият от нападателите е от същото училище на жертвата си, а другият е ученик от езиковата гимназия.

По случая е образувано досъдебно производство.

От инспектората по образование също правят проверка за случилото се, тъй като има и версия, че боят не е станал в двора на гимназията, а доста по-настрани от него.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай