Столичен бизнесмен се обеси в Банско

Столичен бизнесмен се обеси в Банско | StandartNews.com

Собственик на Агенция за недвижими имоти се обеси в изоставена сграда в курорта Банско. Столичанинът Чавдар Караджов е бил обявен за издирване от полицията. Съпругата му Фаниса подала сигнал в сряда преди обяд, че мъжът й е в неизвестност. Към полунощ е намерен в недовършена постройка в центъра на Банско, близо до паметника на Паисий Хилендарски.

Бизнесменът бил увиснал на въжето, което закачил на рамката на врата на третия етаж. При огледа служители на полицията не са установили следи от насилие по трупа. Тялото е транспортирано за аутопсия в МБАЛ – Благоевград. По случая е образувано досъдебно производство в Районна прокуратура – Разлог срещу неизвестен извършител за склоняване към самоубийство.

„Това не означава, че е сигурно, че някой го е склонил да сложи край на живота си. Предстои събирането на доказателства", уточниха от пресцентъра на държавното обвинение.

Караджов е управител на „Первая линия недвижимость" и член на УС на „Сдружение брокери на имоти". Има офиси в Банско и Поморие. Работел е основно с руски туристи, тъй като съпругата му е рускиня. Негови колеги в зимния ни курорт бяха потресени от смъртта му.

„Не мога да повярвам, видях го преди два дни. Винаги бяха със съпругата му. Много свестни и точни колеги. Никой от нас не е чул да има каквито и да е проблеми – нито лични, нито семейни, нито здравословни, нито финансови. В Банско е от 5-6 години, а от няколко години започна да работи много и на морето. Хвалеше се, че бизнесът му и там върви много добре", сподели собственик на Агенция за недвижими имоти в града под Тодорка. Съпрузите живеели в апартамент под наем, редовно си плащали наема, не са създавали никакви грижи на своята хазяйка. Съпругата му е в шок от решението на мъжа си да се самоубие.

„Ех, как си е готино в Гърция с любимия човек". Това е написал Караджов на 28 март тази година под снимката с жена си, която е качил на страницата си във фейсбук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай