Сталоун не е сам, и Брад Пит с БГ шофьорска книжка

Фалшивият паспорт на Рамбо в топ снимките на Гардиан

Сталоун не е сам, и Брад Пит с БГ шофьорска книжка | StandartNews.com

Фалшивият паспорт на Силвестър Сталоун, открит в печатница край Пловдив вчера, влезе в топ снимките на Гардиън за 29 януари. Ментето бе открито заедно с качествени фалшификати на долари и евро в изключително зрелищна акция в  пет области на страната, проведена от Специализираната прокуратура, ГДБОП, Европол и "Сикрет сървис" - САЩ. 

 

Фалшивият задграничен паспорт на Сталоун е бил представян на клиентите като мостра за качествена изработка, съобщиха от държавното обвинение.

Потребителите на социалните мрежи се забавляват с хрумката на фалшификаторите. И припомнят, че тя не е единствена.

"Искате да сте Брад Пит? Няма проблем. Мечтата ви теоретично би могла да се сбъдне, ако се вярва на една обява, публикувана в нелегалния онлайн пазар Alphabay. Авторът на обявата продава фалшиви български документи за самоличност срещу 85 долара парчето. За да онагледи продуктите си, търговецът е публикувал снимки на фалшива лична карта и фалшива шофьорска книжка. Любопитното е, че лицето и на двата документа е холивудската звезда Брад Пит", пише сайтът questona.com в статия от 2016 г. И публикува снимки на документи на името на Брад Пит. Според личната карта той живее в Пловдив, като името на града е изписано неправилно, а според шофьорската книжка - в София.  Очевидно по този начин авторът се опитва да покаже, че може да ви направи документ изцяло по ваше желание; с име, рожденна дата и адрес според вашите изисквания, пише още в статията.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай