Спипаха дрогиран шофьор в Сандански

Спипаха дрогиран шофьор в Сандански | StandartNews.com

Благоевград. Полицаи задържаха в ареста за 24 часа дрогиран шофьор в курорта Сандански. В събота около 21:00 часа е спрян за проверка лек автомобил „БМВ" на улица „Лилянски път" в града. Униформените установили с техническо средство, че 21-годишният шофьор К.Ч. от Сандански кара возилото след употреба на амфетамини. Той е вкаран зад решетките с полицейска заповед. Срещу него е образувано бързо производство.

Други трима негови колеги също осъмнаха в ареста, след като шофирали пияни. 45-годишният И.Д. от Гоце Делчев е заловен в гърменското село Марчево зад волана на лек автомобил „Опел Астра". Установено е, че е с наличие на 2,03 промила алкохол в кръвта. На ул. "Цар Борис III" в Якоруда е задържан 32-годишният местен жител К.М., който карал „Ауди" с наличие на 1,55 промила алкохол в кръвта.

В петричкото село Първомай е хванат да върти волана на л.а. „Сеат Ибиза" почерпеният 23-годишен петричанин Д.Г. Наличиета на алкохол е 1,27 промила. Нарушителите са вкарани в ареста със заповед до 24 часа. По случаите са образувани бързи производства.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай