Солено му излезе! Пловдивчанин отнесе люта глоба

Какво се случи на 15 юли

Солено му излезе! Пловдивчанин отнесе люта глоба | StandartNews.com

Управител на транспортна фирма от Пловдив ще трябва да плати глоба в размер на 100 лв., защото се изплюл в лицето на жена, която разстроила малолетната му дъщеря. Грозните сцени се разиграли на публично място и санкцията е по Указа за борба с дребното хулиганство.

На 15 юни около 23 ч. мъжът бил с компания на ресторант. По същото време на детската площадка към заведението се намирала майка, която направила забележка на дъщеря му. Момичето се разплакало и се върнало при баща си.

Щом разбрал какво се случва, той излязъл да потърси сметка на жената. Бил афектиран и се изплюл в лицето ѝ, след което се прибрал обратно в ресторанта. Това се случило пред очите на съпруга на майката, както и на компанията на нарушителя, която излязла да види какво ще се случи.

Наплютата жена ангажирала адвокат, който подал жалба в Районната прокуратура. Започнала проверка, а на 11 октомври представител на държавното обвинение отказал да образува досъдебно производство. Изпратил препис от постановлението на началника на Второ районно управление, за да бъде наказан нарушителят по реда на УБДХ. 

Пред Районния съд нарушителят неколкократно е изразил съжаление за непристойната проява. Според магистратите тя е била еднократна и спонтанна. По тази причина те са преценили, че най-справедливото наказание в случая е глоба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай