Скандал! Убиец на пътя пряко подчинен на министър

Пуснаха го вече от ареста

Скандал! Убиец на пътя пряко подчинен на министър | StandartNews.com

До 15 май броят на ПТП-ата е колкото през същия период на миналата година, а че след това са се увеличили, се дължи на това, че вътрешният министър разпореди на служителите на КАТ да не работят и да не тормозят граждани.

Това беше заръката. До 26 юли загиналите са 251 души, което е с 39 човека повече за същия период на миналата година, само за този месец имаме 14 човека повече загинали от началото на годината, ранените са 3812, което е със 154 повече в сравнение от миналата година.

Това заяви в "Пресечна точка" по Нова Тв по повод войната на пътищата бизнесменът Николай Алгафари.

Тези данни показват, че на практика пътният контрол е спрял да работи, разбира се, личната ни отговорност като граждани е много важна. Аз също съм съгласен с това, че трябва да много повече да има много по-голям контрол върху хората, които употребяват алкохол или наркотици.

Също така пак ще попитам и какво се случва с този господин, който беше пряко подчинен на вътрешния министър и който уби дете на пешеходна пътека, а днес, доколкото разбирам, са го пуснали вече от ареста. Със сигурност трябва да им повече контрол, допълни Николай Алгафари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай