Шок! Разкриха за втори смъртен случай в затвора в Бургас

Едва няколко часа преди кончината на Илия Маркуча

Шок! Разкриха за втори смъртен случай в затвора в Бургас | StandartNews.com

Разбра се за нов смъртен случай зад решетките в затвора в Бургас. Инцидентът е станал няколко часа преди кончината на култовия пандизчия Илия Маркуча.

В затворническото общежитие в Дебелт е намерен мъртъв 37-годишния Йордан И. от Сливен, който изтърпявал поредна присъда.

Според източници, цитирани от Флагман.бг, Йордан бил с тежка диагноза – онкологично заболяване и изпитвал силни болки. Твърди се, че от месец и половина започнал да приема опасния наркотик "крокодил". Дрогата е известна като "бедняшкият хероин" и действително облекчава всички болки, но още повече съсипва човешкия организъм.

"Крокодил" е синтетично наркотично вещество, измислено в Русия и влязло в широка употреба в началото на 21-ви век. Масово се използва от хероинозависими, които сами правят смеската.

По тялото на Йордан са намерени множество рани, причинени от "крокодила", довериха още източници.

Според неофициална информация затворникът искал да излезе навън, за да се лекува, но процесът се забавил твърде дълго и той издъхнал зад решетките.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи