С 5 бона глобиха наша фолк певица дрогирана зад волана

Има кокаин в кръвта си

С 5 бона глобиха наша фолк певица дрогирана зад волана | StandartNews.com

Кръвната проба на фолкаджийката Диона, която бе засечена да шофира тузарското си Порше Кайен, потвърди наличието на кокаин в кръвта й, научи “Телеграф” от свои източници. 

Певицата бе изловена от ченгетата на столичния булевард “България” в ранни зори. След като полевия тест е показал, че тя е седнала зад волана след употреба на наркотици, тя е била отведена в 6-то РУ на МВР. 

Певачката ще бъде освободена от 5 000 лева гаранция, въпреки че закона предвижда глоба от 500 до 1 500 лева за подобно престъпление. 

Кайенът пък е собственост на лизингова компания и няма да бъде отнет, но ще бъде назначен оценител, който да определи стойността му, която Диона ще трябва да заплати. 

Материалите по случая се окомплектоват и ще бъдат предадени на прокурор с мнение за съд. Очаква се по-късно от прокуратурата да съобщят дали чалгаджийката ще бъде подведена под наказателна отговорност.

Изглежда януари е черен месец за Диона, която миналата година по това време купи лъскавия джип и няколко дни по-късно катастрофира с него. Тогава зад волана беше шофьора й, които го отнесе за пътното произшествие и бе уволнен. 

Диона започва да се занимава професионално с музика през 2016 година. Участвала в няколко онлайн сериала, както и в игрални филми като актриса. Участвала е и в различни риалити формати. Тя е дипломант от Великотърновския университет, специалност "Политология".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай