Рецидивист преби старица за 35 лева

Живея сама от 27 години, но за първи път ми се случва такова чудо", разказа пред камерата на "Здравей, България" тази сутрин 83-годишната баба Иванка от Гурково за преживения ужас след нападението и побоя от крадец в къщата и

Рецидивист преби старица за 35 лева | StandartNews.com


  "Живея сама от 27 години, но за първи път ми се случва такова чудо", разказа пред камерата на "Здравей, България" тази сутрин 83-годишната баба Иванка от Гурково за преживения ужас след нападението и побоя от крадец в къщата и. Малко преди полунощ в понеделник тя чула шум. В стаята и нахълтал непознат мъж и започнал да я бие. Сед това преровил стаята и намерил в едно от чекмеджетата 20 лева. Извадил нож и поискал още пари. Възрастната жена му дала и 15-те лева от портмонето си. 
  След подадения сигнал, 40-годишният нападател е задържан. Той е хванат в момента, в който пазарувал в магазин в градчето. Пробите показали, че е дрогиран. Мъжът е с множество присъди зад гърба си, излязъл от затвора преди 2 месеца.
 Пребитата възрастна жена, цялата в синини от побоя по лицето и тялото, е настанена в неврохирургията в старозагорската болница "Киркович. Според лекарите няма опасност за живота й.
Фото - НОВА ТВ
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай