Развръзка: Бащата е убиецът от "Гоце Делчев"

Рани от нож по телата и на тримата мъже в семейството

Развръзка: Бащата е убиецът от "Гоце Делчев"  | StandartNews.com

София. Завесата около петорното убийство в столичния квартал "Гоце Делчев" започва да се вдига. Най-вероятно 55-годишният баща на двете момчета е застрелял семейството си, а после е сложил край на живота си.

Доказателство за това са барутни частици по ръцете на полк. Васил Савов. За наличието им съобщи МВР като се позова на експертиза, направена от Националния институт по криминалистика. От вътрешното министерство обясниха също, че резултатите от експертизите показват, че гилзите са от законно притежаваното от бащата оръжие, намерено до тялото му. 

Според разследващи малкият син Георги е наръгал големия Владимир с нож. Тук се крие причината, заради която полковникът убива всички. Тя обаче още е напълно ясна. Разследването продължава. Допълнителният оглед на местопроизшествието е приключил. Иззети са веществени доказателства, както и многобройна медицинска документация, свързана със здравословното състояние на 27-годишния Владимир Савов.

Предстои да бъде назначена съдебно-психиатрична експертиза по писмени данни. След приключване на аутопсиите е установено, че и петте жертви са с огнестрелни рани в главите. По телата на тримата мъже  има и "прободно- проникващи и порезни рани", съобщи още МВР.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Рени
Коментирай