Разследващи и журналисти шокирани! Изпари ли се Ружа Игнатова?

По последна информация тя се намира в Гърция и провежда срещи с конкретни хора

Разследващи и журналисти шокирани! Изпари ли се Ружа Игнатова? | StandartNews.com

5 години след изчезването на Ружа Игнатова, наричана още “Кралицата на криптовалутите”, в Гърция се проведе операция по издирването й. По последна информация тя се намира в южната ни съседка и провежда срещи с конкретни хора. След обстойни издирвания обаче информацията не беше потвърдена.

“Няма как да знаем къде е. Според анализите ми най-логичната локация би била Дубай”, каза пред Нова телевизия журналистът и автор на книгата “OneCoin - Жената, която измами света” - Николай Стоянов.

“Няма как да сме сигурни и че е жива, защото 5 години са много време някой да изчезне напълно от лицето на земята. Същевременно вкарването й в списъка на ФБР дава голямо основание, че е жива”, каза още Стоянов и поясни, че навярно Игнатова е с променен външен вид. От 1-ви юли 2022г. ФБР включва Ружа Игнатова в списъка с десетте най-издирвани бегълци в света.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Спешно! Арестуват криптокралицата Ружа Игнатова в Гърция 

Централата на OneCoin се намира в центъра на София и още функционира. Там работят около 20 души. Според Стоянов те упражняват дейността си в държави като Африка и Латинска Америка.

“В България OneCoin целенасочено не е разширявала дейността си. От една страна, защото България е малък пазар, няма какво толкова да придобие оттук. От друга страна централата й е тук, т.е. голяма част от дейността на компанията е била тук”, обясни още журналистът.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай