Първи подробности за кървавото клане в Свети Влас, ето кой пострада

Състоянието на жертвата е тежко

Първи подробности за кървавото клане в Свети Влас, ето кой пострада | StandartNews.com

Тодор Атанасов, известен в ъндърграунда с прякора Томито Черния, е нападнатият с нож в Свети Влас днес по обед, пише Флагман бг.

ВИЖ ОЩЕ: Свети Влас почерня от полиция, страховито покушение

Състоянието му е тежко. Докаран е с линейка на Бърза помощ до УМБАЛ Бургас, където към момента се подготвя екип, за да му бъде направена операция.

По първоначални данни от полицията раната му от наръгването е на ръката, но е загубил много кръв.  

Според твърдения на близки на Томито обаче той има рани и по тялото, а опасността за живота му като цяло не е преминала, защото нападателят не се отказва и към момента от желанието да го „довърши“.

Те сигнализираха, че „изкормвачът“ с ножа се придвижва с джип Тойота Рав 4, който в този момент е спрян близо до УМБАЛ Бургас, в ж.к.“Зорница“. Инициалите на потенциалния убиец са Ю.Ч. – стар познайник на полицията.

Покушението в Свети Влас е извършено около 12:30 часа на улицата, когато Томито е слизал от черната си лимузина „Мерцедес“. Той е бил проследен. Нападнат е в гръб. Проблемът е, че е изгубил доста кръв до идването на парамедиците.  

Томито Черния е една от култовите фигури в престъпния свят през последните 20 години. Занимава се с всякакъв род сделки, повечето от които на ръба на закона.

Основният му бизнес е свързан с вноса на скъпи автомобили от Западна Европа, но като цяло интересите му са в областта на лихварството и покупко-продажба на недвижими имоти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай