Простреляха две жени на пицария в центъра на Бургас

Простреляха две жени на пицария в центъра на Бургас | StandartNews.com

Бургас. Две жени бяха простреляни докато обядват на пицария в центъра на Бургас. Инцидентът е станал около 15 ч. в сряда на централната улица "Александър Велики". Двете дами са улучени с въздушна пушка и са получили леки наранявания. Те са седели на съседни маси и не са се познавали.

Едната от тях е 27-годишна майка на пеленаче. По време на инцидента тя е била заедно с 6-месечното си бебе и съпруга си. Жената чула странно свистене, а след секунди усетила болка в дясното си бедро. Тя грабнала бебето и се скрила в закрития салон на заведението. Докато набирала телефон 112, клиентка от друга маса също била простреляна.

Пристигналите на място полицаи бързо разкрили откъде идват изстрелите. Оказало се, че 20-годишен мъж стреля с въздушна пушка от 4-ия етаж на жилищна сграда, разположена точно срещу пицарията. Той обяснил, че се забавлявал, като стрелял по гларуси и изобщо не разбрал, че улучил в краката двете жени. От полицията съобщиха, че въздушната пушка, заедно с 46 сачми са иззети, а по случая е образувано досъдебно производство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай