Проговори жената, заплашена от Христо Шопов

До заплахите се стига след междусъседски спор

Проговори жената, заплашена от Христо Шопов | StandartNews.com

Източник: БНТ

Жената, която твърди, че е заплашена с пистолет от актьора Христо Шопов, е заснела с видео спречкването. На кадрите на Патриша Тийвс се чува репликата "Ще те убия", но не става ясно дали актьорът носи пистолет.

Извънредно! Задържаха легенда на българското кино

До заплахите се стига след междусъседски спор. Вижда се как пострадалата Патриша Тийвс пита актьора "Ела, какво ще направиш сега? Ще ме нападнеш ли?", последвано от спречкване.

Патриша Тийвс живее в съседство на Христо и Мариана Шопови в столичния квартал "Малинова долина" от няколко години. Твърди, че отношенията ѝ с тях отдавна са обтегнати заради спор за кучета.

Според разказа на Патриша пред БНТ, вчера тя паркира колата си пред гаража, а Мариана - съпругата на Шопов, паркира след нея така, че колата на Патриша не може да излезе.

Патриша отива на вечеря с такси и вдига чистачката на автомобила на Мариана. След като се прибира по-късно вечерта вижда своята чистачка счупена и възниква скандал.

"Нейният съпруг, с когото не съм говорила преди, дойде с пистолет и го насочи на 5 см от лицето ми и ми каза, че ще ме застреля. Аз записвах това и те се ядосаха и искаха да ми вземат телефона. Дойдоха навън и ме нападнаха, опитайки се да ми вземат телефона. Той ме блъсна в стената и ме удари, както виждате с юмрук", твърди Патриша Тийвс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи