Проговори жената на Пепи Еврото. Потресаващо за Гешев!

Разкритията на бившата му съпруга

Проговори жената на Пепи Еврото. Потресаващо за Гешев! | StandartNews.com

Един потресеващ разказ на бившата съпруга на Пепи Еврото. Той хвърля светлина върху много неща.

"Ужасена съм. Последните месеци се случиха много страшни неща в тази държава и в много от тях виждам почерка на бившия ми съпруг. Може би трябва да вметна, че от година и 9 месеца не съм си виждала детето, тъй като той го отвлече и реших, че няма да се примиря."

Това заяви пред Антикорупционен фонд бившата съпруга на Петър Петров-Еврото Любена Павлова.

"От две години изпитвам много силни затруднения да си намеря адвокат, който да поеме казуса с детето ми. На никой не му се занимава с него. Хората знаят колко е мръсен и че не е добре с главата и не искат да влизат в това, но в последните месеци нещата ескалираха ужасно. Редовно през хора получавам заплахи от него.

Отдавах го на вредните му навици, той има не един или два. Освен заплахите, които получавах през цялото време, публикува в интернет видеа, които са били част от нашия личен живот. Видеа, които той е снимал и е притежавал, с цел да ме унижи, да ме смачка психически, да ме изкара лош родител, или просто от лошотия, от безсилие", разказа тя.

"Такъв човек не е свикнал да му се отказва. Година и девет месеца не съм си виждала детето въпреки съдебното решение. Въпреки това Петров реши, че е недосегаем и че може всичко. Нямам понятие къде живее, не знам къде ми е детето. Той е вече голям, на 6 години. Не знам какво му обясняват.

Сигурно, че съм умряла, че не го обичам... Не мога да си представя такъв болен мозък какво би родил. Ходих няколко пъти до къщата му, викайки и полиция, но те казват, че не могат да вземат отношение. Впоследствие разбирам, че ефирът на полицията е врял и кипял, чувайки къде отиват. Никой не иска да влиза в тази история. Всички ги е страх от него", категорична е тя.

Последните ужасяващи събития в държавата са типично в стила на Петров. Той има една много добра приказка: Като няма доказателства, ще си ги донесем”.

"Това, което се случва с главния прокурор последните дни, също ме потресе. Тази наглост, тази дързост и безочие, тъй като прочетох писмото, което е изпратено до главния прокурор... Там имаше изрази, които Петров употребяваше по 5 - 6 пъти на ден. В това писмо аз съзирам него. Няма вариант да е писано от друг човек.

Много добре познавам стила му. По този начин да вдигнеш ръка, да налетиш на главен прокурор... това говори или за ментален срив, или, че някой много сериозен стои зад теб", каза Любена.

"Преди няколко дни разбрах, че съм бременна и вместо да се зарадвам, се ужасих от реакцията на Петров, когато научи за това. Ужасих се какво би направил на момчето, с което живея, какво би направил на мен и страхът идва от тази ескалация в дързостта и наглостта му.

Аз съм убедена, че той е човекът, който е писал до главния прокурор. След като ти си способен на това, ти си способен на всичко", заяви тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай