Откриха мъртви майка и дете край Панагюрище

Откриха мъртви майка и дете край Панагюрище  | StandartNews.com

Панагюрище. Мистериозна смърт на майка и 5-годишния й син смрази Панагюрище. В неделя по обед в Районното управление бил получен сигнал от 50-годишен жител на средногорския град. Той съобщил, че открил във вила край града телата на племенницата си Цветана Ненова на 32 г. и сина й Лъчезар, предава в. "Пазарджишка Марица". Двамата вероятно са отровени - но как - засега криминалистите са в шах. "Няма данни за следи от насилие по телата на майката и детето й", съобщиха за "Стандарт" криминалисти. До късно снощи още не бяха готови експертизите за причините за смъртта им. Полицаите разследват всички възможни версии и разпитват всички техни близки, както и съседите във вилата. Възможно е майката и хлапето да са яли отровни гъби, да са удушени от газ, както и да са погълнали мишемор. "Все още версията за умишлено отравяне се разследва", уточниха още източници от МВР. А

днес двамата бяха погребани

Според жители на Панагюрище, вилата, в която били майката и детето, се намира в землището на местността Мулей. Нищо не е предсказвало трагедията. А съседите не вярват, че някой е отровил Цветана и Лъчезар. 32-годишната жена е била част от танцова формация "Средногорска жарава" и днес на Фейсбук страницата им бе обявено, че колегите й обявяват едноседмичен траур заради инцидента и отлагат началото на творческата си година по този повод, пише в. "Пазарджишка Марица".
Цветана е работила в голямо предприятие в родния си град, получавала е добри доходи и на пръв поглед няма видима причина, която да я накара да посегне на живота на детето и собствения си живот, коментират панагюрци. Преди 2 г. жената се е разделила със съпруга си, но е била много уравновесена.

Не е била в депресия

и на никого не му се вярва, че може да става въпрос за т.нар. разширено самоубийство - Цветана да е посегнала на живота на момчето си и своя. Местните по-скоро предполагат, че майка и син са се отровили с гъби. Вилата се намира сред широколистна гора и като нищо жената може да се сготвила опасни двойници на манатарки или диви печурки, коментират в Панагюрище.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай