Обраха известен бизнесмен в Самоков

Сигналът е подаден от самия собственик

Обраха известен бизнесмен в Самоков | StandartNews.com

Обир в Самоков.

10 000 лева, около 200 грама златни накити и законно притежаван пистолет са били откраднати от дома на известен бизнесмен и бивш общински съветник в Самоков. Обирът е извършен в късните часове на нощта на 14 януари, съобщиха от областната дирекция на МВР-София, предаде NOVA.

Крадците са разбили врата и част от дограма, за да проникнат в жилището. Местните криминалисти работят по различни версии за извършителите на престъплението. Сигналът за обира е подаден от самия собственик. Васил Стоянов показа щетите от взлома. Стоянов каза, че освен кражбата, крадците жестоко са били и кучето му. Според собственика извършителите са били подведени, че в дома му има голяма сума пари.

Началникът на РУ-Самоков Филип Благоев заяви, че към момента няма заподозрени. „Имаме насоки за евентуалните извършители”, заяви Благоев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Иван
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи