Нова версия за убития Митко от Цалапица. Проговори майка му

Атанаска Бакалова разкри шокиращи подробности

Нова версия за убития Митко от Цалапица. Проговори майка му | StandartNews.com

Нова версия за жестокото убийство на 24-годишния Димитър Малинов.

"Не искам никой да преживява това, през което аз преминавам. Митко е бил жив 30 минути след побоя. Това са констатирали трима съдебни лекари. 16 минути след побоя Митко е бил пренесен с автомобила към мястото, където да бъде заровен, каза почернената майка Атанаска Бакалова.

Тази вечер в пловдивското село Цалапица се състоя пореден протест. Родители, близки, познати и приятели на убития младеж се събраха, за да поискат по-бързо залавяне на издирвания за престъплението Рангел Бизюрев, за промяна на обвинението на задържаните близнаци от селото Валентин и Борислав Динкови, както и за доживотни присъди за замесените, съобщава "Марица".

Бабата на близнаците каза, че те са на 19 години и са стресирани.

"Ние се надяваме Рангел да бъде заловен, даже повече се надяваме сам да дойде.

Тъй като досега не е набрал смелост да дойде сам, най-вероятно ще чакаме да бъде заловен. Защо три месеца няма развитие, не знам. Колко се търси в чужбина, не можем да кажем.

Надявам се Окръжната прокуратура да се задейства. Защо близнаците се водят укриватели, а не съучастници, на нас все още не ни е ясно", каза още Атанаска Бакалова.

Тя направи паралел между убийството на Евгения, чието тяло бе открито в куфар и убийството на Митко. "Две доживотни присъди. За бащата укривател също дадоха доживотна присъда. Тук в Цалапица случаят е подобен, да не кажа идентичен. Не виждам защо се получава всичко това", каза още майката.

Тя коментира и че не е останала изненадана от констатациите на МВР, че е имало съществени пропуски в работата на полицията, които са довели до това основният заподозрян да избяга и да се укрие, цитирана от Нова телевизия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай