Невъзможен цирк! Как избягали обирджии в София

Разказ на управителя на заведението

Невъзможен цирк! Как избягали обирджии в София | StandartNews.com

Финансовият отчет вече е бил оформен и прибран в касата. Маскирани лица нахлуват в ресторанта и ги нападат с лютиви спрейове”, заяви пред bTV Младен Гинев, който е управител на ресторанта, обран с противогази.

Грабежът е станал в центъра на София около 2 часа през нощта. Мъже нахлуват в заведението, след като то е затворило. Те са откраднали голяма сума пари. Извършителите още се издирват.

Според записите на камерите маскираните мъже влезли в стаята, в която е бил оборотът на заведението. Помещението е било празно.

“Първо влиза едната заместничка в стаята при тях. Те я удрят, пръскат я със спрей. Тогава другата чува, че нещо се случва и отива да и помогне. Пръскат и нея. Всичко става много бързо”, добави Гинев.

Няколко минути по-късно обирджиите си тръгват с голяма сума пари. По неофициална информация - с тротинетки. Двете жени звънят на полицията и на управителя на заведението.

“Аз съм цял ден с тях. Вече притеснението им е отшумяло. Но има голям шок от снощи. Доста стресираща ситуация”, каза управителят.

След това и двете жени са откарани в болница със симптоми на задушаване. От полицията вече са иззели и записите от камерите в района.

Разследването по случая продължава.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай