Нелегален цех за тютюн разкриха в Пловдив

В частен дом в града на ул."Виделина", в помещение, обособено като цех, служителите на реда открили нарязана листна маса тютюн, разглобена машина, електронен кантар и чували с раздробен тютюн

Нелегален цех за тютюн разкриха в Пловдив | StandartNews.com

Полицията в Пловдив откри незаконен цех за тютюн, иззети са 173 кг нарязан тютюн, машина и електронен кантар от частен адрес, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР Пловдив.

При акция за противодействие на търговията и разпространението на акцизни стоки без бандерол от служители на отдел "Икономическа полиция" и сектор "Специализирани полицейски сили" е извършена проверка на частен дом в града на ул."Виделина". В помещение, обособено като цех, служителите на реда са открили нарязана листна маса тютюн, разглобена машина, електронен кантар и чували с раздробен тютюн с общо тегло 173 кг. Адресът е обитаван от 35-годишен криминално проявен мъж, срещу когото преди време е бил образуван материал за предлагане на подкуп. Той е задържан в ареста за срок до 24 ч. по ЗМВР. По случая е образувано досъдебно производство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай