Наркопласьор заби отвертка в главата на клиент

Наркопласьор заби отвертка в главата на клиент | StandartNews.com

Лом. Наркопласьор от Лом, познат на полицията с разпространение на дрога, е забил отвертка в главата на клиент, съобщиха от областната дирекция на МВР в Монтана. Клиенът – 19 годишният Алберт В., платил за дрогата, но пласьорът не бил доволен от парите. Избухнал скандал и тогава се нахвърлил върху него като му нанесъл няколко удара в главата и тялото.

Инцидентът станал на 8 декември към 23, 30 часа в двора на основното училище „Константин Фотинов" в града. Там се срещнали двама наркопласьори, пострадалият и неговият брат. Братът извикал спешната помощ, която закарала Алберт в местната болница. Настанен е в реанимацията в кома. Има опасност за живота му, каза д-р Георги Савков, управител на здравното заведение. Колеги от болница „Пирогов" видяха снимката на скенера на Алберт В. и се произнесоха, че положението му е много тежко. Отвертката е пробила черепа и е стигнала до мозъка. Няма смисъл да бъде транспортиран за операция, обясни докторът.

Полицията в Лом е арастувала двамата наркопласьори. По случая е заведено досъдебно производство, допълниха от областната полицейска дирекция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай