Мъж намушка продавачка в бебешки магазин

Мъж намушка продавачка в бебешки магазин | StandartNews.com

Варна. Мъж наръга продавачка с нож при опит да краде в бебешки магазин. Инцидентът е станал около 17.40 ч. в центъра на Варна – в пресечката на ул."Ал. Малинов" в близост до хотел „Черно море".

Нападателят е влязъл в известен магазин за бебешки и детски стоки и видял само едната жена зад щанда. Другата продавачка била по това време в склада, съобщиха от полицията. На 42-годишната Г. А. мъжът с качулка, който нахлул в магазина, й се видял твърде съмнителен и започнала да крещи. Тогава се е появила и колежката й, а крадецът се втурнал да бяга. В яда си, че е осуетен опитът му да открадне скъпи бебешки играчки или дрешки, той извадил нож и нанесъл няколко удара на жената близо до него.

Веднага бил подаден сигнал на тел 112 и на място пристигнали полиция и линейка. Пострадалата жена имала прорезни рани под дясното коляно и на десния лакът, като след преглед в болницата била пусната за домашно лечение. Другата продавачка дори хукнала да гони апаша по уличката, научи Стандарт Нюз. Тя най вероятно е управителката на магазина, но отказа всякакъв коментар за медиите.

На другия ден застъпилите на смяна жени трепереха от страх и също не искаха да говорят за инцидента. Всъщност във всички търговски обекти на малката и тиха уличка хората се притесняваха как ще работят оттук нататък, щом и на пъпа на града са започнали да правят дръзки въоръжени грабежи.

Полицията още издирва нападателя, предполага се, че е наркоман, който краде, за да си набави дрога. По улицата има и доста млади роми, но те всъщност си изкарват по някой лев със събиране и изхвърляне на боклука или с други услуги, обясниха търговците.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай