Петък,

Майка намери сина си мъртъв. Търси възмездие

От: Редактор -
509
Майка намери сина си мъртъв. Търси възмездие
A
A
A

Ивайло Кочанов е открит мъртъв със следи от насилие. Майка му е убедена, че е убийство.

Затова търси душманина. 

Искра Кочанова изпраща сина си Ивайло за риба на 19 юни. Той тръгва към язовир Смирненски в компанията на приятелката си.

"Аз го помолих този път да отиде с приятели, да не ходи с нея. Защото тя е подъл човек", сподели Искра Михайлова - майката на Ивайло.

Няколко дни Ивайло и майка му се чуват по телефона, след което връзката с него прекъсва. На 26 юни Искра получава телефонно обаждане от сестрата на приятелката на Ивайло, която ѝ съобщава трагичната вест.

"Казва ми: Не знам, май се е удавил. Аз я питах: А ти къде си била. Тя ми вика: В палатката", разказа майката на момчето.

Ивайло е намерен мъртъв край язовира с видими следи от насилие. Носел скъп златен ланец и няколко дебитни карти, които изчезнали. Дни след случая при Искра започнали да пристигат известия от банката, че някой пазарува онлайн с картите на Ивайло.

"Сумата надминаваше 1500 лева, обаче трябваше да се направи допълнително разследване за това кой разполага с парите на сина ми", каза още майката. 

Близките на мъжа твърдят, че той прекалено много обичал живота за да посегне на своя. 

"Лично моята хипотеза е, че е имало е борба, Ивайло е бил пребит. Ивайло е бил убит, не се е удавил", смята неговият приятел Радослав Великов.

Каква е причината за смъртта, ще стане ясно до дни, след като излезе съдебномедицинската експертиза.


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com