Летят тежки заплахи към инфлуенсърка и детето й

Сагата продължава вече повече от три месеца

Летят тежки заплахи към инфлуенсърка и детето й | StandartNews.com

Източник: Нова телевизия

Инфлуенсърка бе заплашвана и тормозена денонощно преди три месеца от жена, освидетелствана с психично заболяване. „Ще нарежа детето ти и ще го сложа в буркани" - това беше една от заплахите, които Ясмин Кирилова получи. Тогава и от прокуратурата се ангажираха да предприемат действия. Но мерки, оказва се, не са взети, съобщава Нова телевизия.

„Не съм спирала да получавам заплахи. Дори след репортажа нещата станаха в пъти по-зле, защото жената видя, че ѝ се разминава безнаказано. В социалните си мрежи споделя, че няма какво да ѝ направи полицията и ще прави каквото си иска. Вече използва бомбени и джихадистки заплахи. Тя тормози и много други хора освен мен, казва, че ще убие и много други деца. Тормози и един мъж. Нямам никаква представа какво точно е провокирало това поведение. Тя се представя под името Нур Фатих и да твърди, че е от Сирия. Вече мога да я различа на улицата”, обясни инфлуенсърката.

По думите ѝ редовно въпросната жена я заплашва, че ще дойде до Димитровград, където живее. „Когато се оплаках полицаят се държеше нагло, питаше ме дали нямам ментални проблеми, че го занимавам с глупости. Посъветва ме да си сменя номера и акаунтите в социалните мрежи. Последното, с което ме заплаши е, че ще дойде да застреля детето ми на рождения му ден. Не мога да си позволя да си наема охрана, колкото и да ми се иска. Вечер си пускам самолетен режим, защото не спира да звъни, а когато вдигна, започва да крещи. Експертизата по делото заключи, че е опасна за околните. Единственият вариант е да влезе в клиника”, споделя Ясмин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Кольо
преди 1 месец

Съпpyгата купи лeкаpcтвo, кoето тoва пpомени живoта ми и cпаси бpака ми, Ефeктът е пpосто бoмба: жeлязна epeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, яpки opгaзми и отнoво се чyвствам млaд и жeна ми е довoлнa. Toва е нов свят в сeкcа, cъжалявам cамо, че не съм го опитвал пpеди! Съвeтвaм всички да опитaт, наиcтина гoтино нещо, жeна ми кyпи тyк:---- https://use.my/meden

Откажи
bobibg
преди 1 месец

Нито имаш съпруга, нито има ефект подобно "лекарство". Не ти ли омръзна да спамиш всички форуми с тая глупост??

Откажи